Svařené víno

Vinařství Vajbar Svařené víno

Nejlepší přítel na zimu - svařené víno.

Základem svařeného vína je pochopitelně kvalitní a čisté víno. Nemusí to být zrovna výběr z hroznů – ideálním řešením jsou naše moravská zemská vína v Bag in Box.

Nevíte, jak uvařit správný svařák? Zkuste postupovat takto:

Do cca 2 dcl vody vložte 150 g cukru, 2 celé skořice, 8 hřebíčků, 2 řezy citronové kůry, 1 hvězdičku badyánu a pod pokličkou uveďte k varu. Poté stáhněte výkon, nechte pomalu provářet 8 minut. Přidejte litr červeného vína a jen přiveďte pod var (80°C). Víno se už nesmí vařit, aby nepřišlo o to nejdůležitější - alkohol!

Ozdobte plátkem pomeranče a podávejte.

ANDRÉ

FRANKOVKA

MODRÝ PORTUGAL

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB